Meer uit de markt, met Uienhandel.com

Sneller schakelen, meer handelaren en inkopers bereiken, transparanter werken en de juiste koper bij de juiste partij maakt dat Uienhandel.com het platform is voor de uienhandel in Nederland.

Op de marktplaats van uienhandel.com kunnen verkopers, hun Af-Land-Uien en Uien-Uit-Bewaring, dagelijks anoniem aanbieden. De marktplaats is een transparante omgeving waar alle kopende partijen anoniem en online op de uien kunnen bieden. Iedere deelnemer kan zien welke partijen met de bijbehorende kwaliteitskenmerken er worden aangeboden en wat de biedingen hierop zijn.

Kopers en verkopers kunnen direct anticiperen op de handels- en kwaliteit informatie die hun online wordt aangereikt. Voor geregistreerde handelaren, exporteurs en poolbeheerders is er de mogelijkheid om uien te verkopen. De afhandeling van deze transacties gebeurd op basis van de handelsinfo vanuit het systeem zelf in de overeengekomen periode. Als de verkoper een bod accepteert, of als de koper een vraagprijs accepteert, maakt het systeem automatisch een contract aan. Dit contract wordt naar de beide partijen gemaild.

De verdere afhandeling van deze overeenkomst wordt uitgevoerd door de partijen onderling. Uienhandel.com brengt dus koper en verkoper bij elkaar. Haar eigen rol is beperkt tot het verlenen van een dienst! Op de overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden Zaaiuien van toepassing, in zoverre daar in de Uienhandel.com Transactie voorwaarden niet nadrukkelijk van wordt afgeweken.

De marktplaats is zeven dagen per week open.

De belangrijkste voordelen van Uienhandel.com op een rij: